Hiszünk az otthonokban

üdvözöl a Real-X

A RealX Ingatlanközvetítő Kft. 2021-ben jött létre

A RealX Ingatlanközvetítő Kft. 2021-ben jött létre, tulajdonosai magyar jogászok, akik az ingatlanjog területén szerzett tapasztalataikat felhasználva szükségét érezték egy ügyfélközpontú, szakmailag felkészült és a mai kor üzleti kihívásainak és elvárásainak megfelelő ingatlanközvetítő társaság létrehozásának

Társaságunk célja

Modern marketing módszerek

Társaságunk célja, hogy magas szakmai színvonalon képviselje ügyfeleit az ingatlanpiacon, úgy egy ingatlanberuházás megvalósítása, mint adásvételi ügyletek lebonyolítása során. Meggyőződésünk, hogy az ingatlan-közvetítői szolgáltatás nyújtásának elengedhetetlen feltétele az ingatlan-közvetítők magas szintű felkészültsége az egyes ügyletekhez kapcsolódó különféle szakterületeken."

Szolgáltatásainkban nagy hangsúlyt kapnak a modern marketing módszerek, a már bizonyított klasszikus hirdetési platformok és csatornák használata mellett.

Helyszín

Legfrissebb lakóparkunk megtalálható Üllőn, a Dóra Sándor körúton

Cím

2225 Üllő, Dóra Sándor krt. 23.

Dóra Liget – Otthon Üllőn

Találd meg otthonod Pest megye egyik legdinamikusabban fejlődő városában, Üllő legnépszerűbb, új építésű kertvárosi övezetében épülő társasházunkban.
A Dóra Liget Társasház megtervezése során a kor elvárásainak megfelelő megjelenésű, magas színvonalú, ugyanakkor családcentrikus, a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) támogatási követelményeinek megfelelő lakások létrehozása volt a fő szempont